Bazenska oprema

Oprema za bazene

Masaže, gejzirji, fontane, razsvetljava, ozvočenje, samočiščenje, tobogani, savne, whirlpooli … Našteto vam bo polepšalo vsako uporabo in celo pogled na vašo domačo obalo, zato smo mnenja, da je bazenska oprema ključni obstranski moment pri uresničevanju ideje o bazenu po vaši meri. Če povprečni pogled uporabnika, da so oprema dodatki, ki bodo bazen spremenili v središče zabave ali oazo miru, prevedemo v pogled strokovnjakov: bazen varuje in ščiti, nudi dodatne funkcije in omogoča delovanje bazena v skladu z nekimi pričakovanji.

 

Opremo bazena lahko razdelimo po mnogih kriterijih, natančneje pa vas bomo seznanili o podrobnostih bazenov za privatno rabo, saj imajo bazeni za druge namene (javni, terapevtski, športni idr.) svoje zahteve, posvetili se bomo sistemom za samočiščenje (filter za bazen). Na tem mestu si gre zapomniti predvsem izraz Vantage sistem!

 

Vodni efekti: so posamezne naprave z instalacijo in krmiljenjem, ki omogočajo določene efekte. 

 

Kemijska obdelava bazenske vode: je sistem in oprema, ki nam omogoča vzdrževati parametre bazenske vode. Sistemov in načinov je veliko, zato poiščite prednosti in slabosti posameznih.

 

Sistemi in oprema za zaščito bazena: zagotavlja varnost in/ali toplotno zaščito, sem pa spadajo razne ponjave, rolete in strehe ter ograje.

 

Poseben segment opreme so še dodatki, ki jih ob bazenu ne smemo pogrešati: ležalniki, tuši, igrala in seveda tobogani, savne, whirlpooli itd.