Bazenske rolete

Imate na jeziku vprašanje, kateri je najelegantnejši 'klobuk' za vaš bazen? Modna navdušenka EMA odgovarja: bazenske rolete! Lahko ste izbirčni pri barvi, tako da so pravi estetski dodatek k hiši, hkrati pa perfektno izolirajo bazensko vodo, saj so votle in plavajo na površini. Pa še nekaj za eko navdušence: izberete lahko solarne lamele, ki ob sončnem vremenu dodatno ogrevajo bazensko vodo, vendar te rolete ne smejo biti suhe izpostavljene sončni energiji. Sistema odpiranja sta dva, za malo manj in bolj lene: ročni sistem zahteva delo vaših rok, elektro pogon pa je nekoliko prijaznejši do vas. Bazenska roleta se lahko tudi zaklene in onemogoči sosedom kopanje brez vprašanja! Ste vedeli, da je lahko roleta zložena tudi pod vodno gladino?

 

Bazenska roleta

 

Aquadeck EMAQUADECK EM

Nadzemna roleta
Ročni pogon

Aquadeck EM je trdna in kompaktna roleta, ki se odvija in zvija ročno s snemljivim kolesom. Je preprost, zanesljiv in cenovno ugoden način  pokritja vašega bazena.

 

Aquadeck EBAQUADECK EB

Nadzemna roleta
Baterijski pogon

Aquadeck EB je zanesljiva bazenska roleta, ki zaradi inovativne rešitve ne potrebuje dodatnih kablov in s tem drugih posegov v bazensko okolico. Roleta je idealna za obstoječe bazene.

 

Bazenske rolete ThermodeckTHERMODECK

Pokrivalo nadzemne rolete
UV zaščita iz PVC  ali eksotičnega lesa

Thermodech je pokrivalo, zaščiteno pred UV žarki, z nadzemno roleto, ki se zaradi svoje oblike idealno vklopi v okolico vašega bazena.

 

Roleta pod vodno gladinoRoleta, zložena pod vodno gladino

Roleta ima podvodni pogon ali pogon v stranskem jašku, ki je ločen z zaščitno predelno steno. Mislili smo tudi na sistem samočiščenja, ki je vključen in pohodno pokritje mehanizma, tako da ne moti okolice ali kopanja. Obe izvedbi rolete omogočata elegantno zvitje roloja pod vodno gladino in diskretno skrijeta roleto.

Podvodna roleta na dnu bazenaPodvodna roleta v kanaluPodvodna roleta na sredini dna bazena

Podvodna roleta - variante

Bazenske rolete, prilagojene Compass bazenom

Termalno pokrivaloTermalno pokrivalo

Termalna pokrivala so vsa plavajoča večslojna bazenska pokrivala. Najobičajnejše je pokrivalo z mehurčki. Za zahtevnejše kopalne sisteme, kot so na primer pri whirlpoolih, priporočamo večslojna pokrivala z boljšim faktorjem toplotne zaščite.

  

Barve bazenskih rolet

PVC rolete