Masažni bazeni WaterWave Spas

Koristi vodne masaže so znane že iz davne preteklosti. Masaža s toplo vodo krepi imunski sistem, lajša bolečine v hrbtenici, blagodejno vpliva na razbolele mišice ali vneta mišična tkiva, pomaga pri zdravljenju bolečin, pri artirisu, glavobolih in zmanjšuje učinke stresa.

 

»Namakanje« v topli vodi, še posebej ob podpori vodne masaže, vpliva na izboljšanje spomina, ob tem pa je največkrat najpomembnejši učinek druženje z ostalimi družinskimi člani ali prijatelji, ki vpliva na sprostitev in zmanjšanje napetosti.

 

Masažne šobe v bazenih WaterWave Spas ob običajnih oblikah masaže omogočajo tudi refleksoterapijo, katere posledica je nemoten pretok energije po telesu, ob tem pa se sproščajo endorfini (hormoni sreče), blažijo simptomi depresije, pa tudi simptomi revmatičnih obolenj.

 

Do nedavnega so bili masažni bazeni na voljo le v zdraviliščih in specializiranih lepotnih centrih. Zdaj si lahko privoščite vrhunski masažni bazen nemške kakovosti na lastnem dvorišču ali v notranjosti svojega doma!

 

Sami ali v prijetni družbi se boste lahko takoj prepustili razvajajočemu vplivu toplote, vode in masaže in si izboljšali kakovost življenja.

 

Z veseljem vam jih pokažemo, če nas obiščete v razstavnem salonu v Hočah, sicer pa smo vam za informacije na voljo na elektronskem naslovu ali na drugih kontaktih, ki jih najdete tukaj. Obogatite svojo srečo in izberite svoj vrhunski masažni bazen WaterWave Spas!

masažni bazen Vicenzamasažni bazen A200masažni bazen EC200

 

Masažni bazeni:

Model Bari

Model Bologna

Model Ancona

Model Vicenza

 
 

masažni bazen bologna