Ni neprimerne ali premajhne zelenice za bazen

09.06.2017

Splošne novice

Včasih zmotno predvidevamo, da vgradni bazeni niso primerni za majhne parcele. Kvalitetne bazenske školjke so na voljo v najrazličnejših dimenzijah in v oblikah, ki so izjemno racionalne v smislu izkoristka prostora.

 

Za zelenice, kot so tiste pri vrstnih hišah, sta primerna rešitev kvalitetna karbonsko-keramična bazena Briliant 66 ali Aqua, ki zahtevata minimalni poseg v okolico, omogočata pa domala vse udobje, ki ga ponujajo veliki bazeni. Masažne šobe, udobna sedišča, plavalni protitok... in se prav tako ponašata z doživljenjsko garancijo. Bazen se vgradi v zemljo brez betonske podložne plošče in zahtevnih gradbenih posegov.

 

Ob tem priporočamo, da si pravočasno poiščete pomoč strokovnjaka, ki bo ocenil kakšen bazen bi bil za lego vaše parcele in velikost prostora najbolj primeren. Hkrati vam bo priporočal najbolj optimalne rešitve glede dodatne opreme, vzdrževanja vode, čiščenja bazena in pokritja (streha, roleta ipd.).

Tudi, če je vaše dvorišče majhno, ga lahko zelo kmalu spremenite v vašo »domačo« obalo, zato kliknite tukaj in preverite različne možnosti!

Zelenice za bazene