Sejem SASO

12.11.2018

Splošne novice

Mi smo ponovno v akciji! 

 

V prostorih podjetja EMA bazeni naša ekipa že pridno načrtuje, izbira, sestavlja in se pripravlja na obisk mednarodnega sejma SASO, ki bo od 24. do 27. oktobra v Splitu.

 

Tam vam bodo naši strokovnjaki z veseljem predstavili razstavljene bazenske eksponate, prisluhnili vašim željam in vas opremili s številnimi strokovnimi nasveti, ki so jih pridno nabirali v 25. letih delovanja našega podjetja.

 

Za vas imamo pripravljeno čisto NOVO sejemsko akcijo!

 

  • 12% popust pri nakupu modelov FUN 74 in FUN 83, najbolj prodajanih karbonsko-keramičnih bazenov Compass v Sloveniji in na Hrvaškem.
  • 8% popust pri nakupu bazenske strehe ELEGANCE, s katero boste na eleganten način prozorno zasteklili vaš tipski bazen, si za tri do štiri mesece podaljšali kopalno sezono ter imeli kar za 50 % nižje tekoče stroške.

 

Compass bazeni se zaradi svojih izboljšav in kvalitetnih materialov vgrajujejo z nižjimi gradbenimi stroški, brez betonske plošče, hkrati pa imajo daljšo življenjsko dobo, dvakrat daljšo garancijo in prestižen izgled.

 

sejem saso

 

 

Vsak bazen ima svojo zgodbo, karakteristike in lastnosti. Mi združujemo naše znanje in vaše želje. Tako vam ustvarimo vašo najljubšo obalo na vašem dvorišču, ki vam jo bodo zavidali tudi tisti sosedje, s katerimi se razumete!.

 

 

Vabimo vas, da nas obiščete in skupaj z nami začnete vaše sanjsko poletje.