Trend gre v pokoj

19.04.2018

Splošne novice

»TREND« GRE V POKOJ, PRIHAJAJO »AQUA NOVA 53« IN »AQUA NOVA 77« IN »XL-TRINER 90«

 

Po dolgih letih odličnega služenja se iz naše sredine poslavlja karbonsko-keramični bazen »TREND« in prepušča mesto novim modelom.

A, pozor!

Za tiste, ki ga boste pospremili v pokoj, pripravljamo posebne ugodnosti! Na zalogi je namreč še nekaj bazenov TREND vrhunske kakovosti, z doživljenjsko garancijo in po posebej ugodnih cenah. TREND meri v dolžino 8,24 m, širok je 3,56 m in globok 1,5 m.

 V novem bazenu lahko torej čofotate skorajda takoj!

 

 Od najmanjšega do zelooo velikega

 

»AQUA NOVA 53«

 

Prostorni malček zaradi premišljene oblike ponuja lahek vstop v vodo, plavalne užitke po vsej dolžini bazena in dovolj prostora za namestitev dodatne opreme, kot so plavalni protitok ali masažne šobe. Predstavlja najboljšo kvalitetno izbiro za zelo majhne zelenice in je že postal ljubljenec lastnikov vrstnih hiš. Dimenzije: 5,30 m x 3,20 m x 1,50 m.

 

»AQUA NOVA 77«

 

Zabava za družino in prijatelje, plavalna dolžina za zahtevnejše uporabnike in optimalna razporeditev so razlogi, zaradi katerih prav ta model žanje veliko zanimanja pri kupcih. Ne glede na manjšo širino (v primerjavi z nekaterimi konkurenčnimi modeli) velja za izjemno priljubljen kalup, saj enostranske stopnice puščajo dovolj prostora za izkoristek celotne dolžine bazena. Dimenzije: 7,75 m x 3,55 m x 1,50 m

 

»XL-TRAINER 90«

 

Njegovo ime odraža njegov karakter. Domač poligon za trening plavanja omogoča resnejše športno udejstvovanje, ki ga lahko podkrepimo še s plavalnim protitokom. Hkrati pa osrečuje zabave željne otroke, ponuja brezmejne užitke v družbi prijateljev in sorodnikov in dodaja pikico na i prestižnemu izgledu okolice hiše. Dimenzije: 9,06 m x 4,03 m x 1,50 m

 

Naj spomnimo: karbonsko-keramične bazene Compass Pools odlikuje edinstvenost:

  • Originalna Compass keramična tehnologija

Najbolje uveljavljena tehnologija v bazenski branži – več kot 30 let tradicije, 20 let konstrukcijske garancije.

  • Unikatne 3D barve s Crystalite zaključnim slojem

Enostavno čiščenje in vzdrževanje, 10 let garancije na barvo.

  • Skrbno premišljene oblike

Stopnice, klopi, ročaji, protizdrsne površine.

  • Enostavna vgradnja

Vgradnja brez betonske plošče, v enem dnevu.

  • Odlično razmerje cena/kvaliteta

Zaradi dolge življenjske dobe in garancije predstavljajo bazeni Compass Pools najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.