Dodatna oprema za čiščenje bazena na domu po ugodnih cenah

Oprema za bazene, za učinkovitejšo rabo in enostavnejše vzdrževanje
V podjetju EMA Bazeni vam ponujamo različne tipe in modele bazenov. Odločite se lahko za nakup karbonsko keramičnega in poliestrskega bazena, zidanega bazena s folijo ali betonskega bazena s keramiko. Ponujamo vam tudi kvalitetne masažne bazene. Ker pa se zavedamo sa za učinkovito uporabo bazena na domu potrebujete kaj več, kot le bazen, vam pri nas ponujamo tudi pestro ponudbo dodatne opreme za bazene, ki jo lahko kupite po ugodni ceni.

 

oprema za bazene cene čiščenje bazena in oprema dom


Čistilna oprema za bazene, ki bo zagotovila visok nivo čistoče vode v vašem bazenu

V prvi vrsti je v vsakem bazenu potrebno poskrbeti za čistočo. Tako smo za vas pripravili ugodno ceno za opremo za čiščenje bazena in pripravo bazenske vode. Ker se kemijska sestava vode zaradi zunanjih vplivov nenehno spreminja je pametno poskrbeti za avtomatiko, ki bo samodejno poskrbela za pripravo vode, ki bo tako zmeraj primerna za kopanje. Avtomatika bo poskrbela za pravilno doziranje klora, ki je raztopljen v bazenski bodi, hkrati pa bo poskrbela tudi za pravilen pH vode, ki mora v bazenih znašati okrog 7pH. Če je voda kisla, je agresivna in povzroča korozijo na kovinskih delih bazena. Če pa je voda bazična, pa se izloča kalcij, ki povzroča nastanek alg in drugih mikroorganizmov. Nobeno od področji ni ugodno za človeka. Seveda pa je potrebno poskrbeti tudi za čistočo samega bazena. V ta namen vam predstavljamo kvalitetne in zmogljive sesalce, s pomočjo katerih bo čiščenje tal v bazenu enostavno opravljeno.


Naprave za ogrevanje vode sodijo med najbolj priljubljeno opremo za bazene

Med opremo za bazen štejemo tudi naprave za ogrevanje vode, s pomočjo katerih bo voda v bazenu vedno topla, vi pa boste tako z veseljem skočili vanjo. Vsak bazen pa je potrebno pripraviti tudi na prezimovanje. Da zima na bazenu posti čim manj posledic, je potrebno bazen s pomočjo dodatne opreme za bazen kvalitetno zavarovati. To lahko storimo s kompenzatorji ledu, ki preprečijo ledu, da poškoduje konstrukcijo bazena, sredstvi za prezimovanje, ki preprečujejo nastanek alg, izločanje vodnega kamna ter tako olajšajo spomladansko čiščenje. Bazen pa je potrebno pozimi tudi pokriti z zimskim pokrivalom.
Sproščajte se v bazenu na domu s pomočjo opreme za bazen, ki služi razvajanju
Pri opremi za bazen pa ne gre brez vodnih atrakcij. V ta namen vam ponujamo različne tipe podvodnih osvetlitev bazena, pretočnih naprav, masažnih klopi in stenskih masaž, katerih cene so ugodne, kvaliteta pa visoka. S pomočjo opreme za čiščenje bazenov bo kopanje še zabavnejše in prijetnejše, bazenu pa bomo z njihovo pomočjo še podaljšali življenjsko dobo.