Varnostne Rolete Compass

Varnostna roletna pokritja Compass bazenov

Podjetje CompassPools je vložilo veliko truda v razvoj inovativnih roletnih pokritij. Poudarek je predvsem na inovativnih rešitvah katerih rezultat je predvsem estetski končni izgled bazena kot celote. Največji povdarek je na visokem vodostaju, kar se v zahodni evropi vedno pogosteje zahteva.

 

Bazenske rolete CompassPrednosti roletnega pokritja:

- varnost pred utopitvijo

- izolacija vodne površine

- solarno ogrevanje vode

- delna zaščita pred direktno umazanijo

- diskretna izvedba pokritja

- eleganten purističen izgled bazena

 

Skupne lastnosti roletnih pokritij
Rolete Compass- vgradnja pod vodno linijo v posebnem jašku
- od bazena ločene s predelno steno v barvi bazena
- motorni pogon v osi bazena
- masivna 4mm INOX konstrukcija v 304 ali 316 kvaliteti
- pokritje roletnega prostora je pohodno
- lamele vrhunske kakovosti iz PVCja ali polikarbonata
- barvne, transparentne ali solarne lamele
- zaklepanje rolete s ključem ter daljinsko upravljanje
- mikroprocesorsko vodeno odpiranje
- V sodelovanju z vrhunskim proizvajalcem T&A iz Belgije

 

 

Tri edinstvene CompassPools rešitve

 

Comfort Line

Klasična izvedba bazenskega pokritja z vodostajem cca 13-15 cm pod robom bazena. Pokritje roletnega jaška je navadno iz lesenih desk in sloni na masivnem prečnem profilu. Bazen je opremljen s klasičnim skimerjem.

Bazen Compass s podvodno roleto

Predlagamo VANTAGE samočistilen sistem.

 

Overflow Line

Roleta CompassPosebna rešitev pokritja bazenske rolete s kompleksno in masivno INOX konstrukcijo z integriranim 3.0m širokim Overflow skimerjem.

Ta rešitev zagotavlja nivo vode samo 5cm pod robom bazena in naredi bazen še posebej atraktiven. Bazen tako daje dober razgled nad okolico pri plavanju.

Rolete Compass Overflow Line

Predlagamo VANTAGE samočistilen sistem.

 

Beach Line

Beach Line - podrobnoPosebna rešitev pokritja bazenske rolete s kamnito polico pod vodno linijo in masivno INOX konstrukcijo katera zagotavlja stabilno ploščad v bazenu 10cm pod vodno linijo. Integriran edinstven 3.5m širok Overflow skimer iz nerjavečega jekla zagotavlja kakovostno čiščenje vodne površine.

Ta rešitev zagotavlja nivo vode samo 5cm pod robom bazena, ''plaža'' pa predstavlja edinstven dodatek. Bazen tako daje dober razgled nad okolico pri plavanju ter izjemno prestižen izgled.

Rolete Rebl

Predlagamo VANTAGE samočistilen sistem.

 

Galerija

Rolete CompassBazenske rolete CompassCompass Fun s podvodno roletoCompass Fun s podvodno roletoCompass Fun s podvodno roletoCompass Fun s podvodno roletoCompass Briliant s podvodno roletoCompass Briliant s podvodno roletoCompass Briliant s podvodno roletoBazen Compass Java s podvodno roletoBazen Compass Java s podvodno roletoBazen Briliant Compass s kamnomBeach Line izvedba roleteBeach Line izvedba roleteBeach Line izvedba roleteBeach Line izvedba roleteBazen Compass s podvodno roleto