Vgradni bazeni za prvovrstne kopalne užitke

Domači notranji bazeni, ki omogočajo hitro montažo

Vgradni bazeni Comfort, produkt podjetja Ema d.o.o., so namenjeni vsem, ki iščete najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Vgradni montažni bazeni so izdelani iz enega kosa in so na voljo v številnih različnih modelih. Vgradnja tovrstnih bazenov je hitra, enostavna in cenovno ugodna, saj so zahtevani le minimalni gradbeni posegi, betonska plošča pa sploh ni potrebna. V naši ponudbi boste našli montažne bazene iz kakovostnih in obstojnih materialov, ki vam bodo dobro služili še vrsto let. Vgradni bazeni so opremljeni z vrhunsko opremo za bazene, izbirate pa lahko tudi med montažnimi ali zidanimi strojnicami za bazene. V vsakem primeru ste lahko prepričani, da boste dobili najboljšo bazensko opremo za vaš denar. Montaža vgradnih bazenov je zelo hitra, običajno je možna že v enem tednu, v primeru montažne strojnice pa celo v enem dnevu.

 

Vgradni bazeni lahko služijo kot domači notranji bazeni, lahko pa jih uporabimo tudi kot zunanje bazene. Prednost domačega notranjega bazena je v tem, da ga lahko uporabljate čez celo leto, zunanjega pa samo v toplejših mesecih (z uporabo bazenske strehe lahko sicer podaljšate kopalno sezono za kar nekaj mesecev).


Privoščite si počitniško razvajanje – v lastnem domu

Vgradni notranji in zunanji bazeniVgradne bazene v zaprtem prostoru lahko kombiniramo s savno, prho in masažnimi bazeni in si tako ustvarimo svoj lasten spa center. Priporočeno je, da bazenski prostor ločimo od bivalnega prostora, saj sta vlaga in temperatura v njem znatno višji. Bazen je lahko prav tako del zimskega vrta ali terase, kjer z drsnimi vrati odpiramo in zapiramo prostor glede na vremenske razmere. 

Montažni bazeni so enostavna in ekonomična rešitev za vse, ki bi si želeli lasten domači notranji bazen, vendar bi se želeli izogniti visokim stroškom in obsežnim gradbenim delom. Z vgradnim bazenom podjetja Ema d.o.o. boste lahko že letošnje počitnice preživeli kar pri vas doma!

Obiščite našo stran, kjer vas čakajo dodatne informacije in slike že izvedenih bazenov. Vgradili smo jih v Ljubljani in drugod širom po Sloveniji. Bo naslednji bazen vgrajen pri vas doma?

 

Potrebujete morda filter za vodo? Široka ponudba opreme za bazen v naši trgovini Ema bazeni!