50 % popusta na protitok

vsisi

24 marca 2020

Ni komentarjev

Če ste omejeni s prostorom in vas skrbi, da vaš bazen ne bo dovolj velik, da bi lahko plavali, so vaše skrbi odveč.  Vsi naši Compass Pools bazeni so plavalni! Tudi najmnjši bazeni, dimenzij 5,30×3,30 ali, 6,16×3,16m. Kako? S protitokom!

Rekreativnim plavalcem priporočamo odločitev za protitočno napravo. Omogoča nemoteno plavanje na mestu s tem, da je možno nastaviti moč toka ter vklop iz bazena. Za zahtevne plavalce nudimo tudi individualne rešitve močnejših tokov. Navidezno podaljšanje plavalne proge lahko dosežemo z vgradnjo naprav za protitočno plavanje. Protitočne naprave se lahko vgradijo v vsak bazen. Imajo eno ali več šob. V bazenu ustvarijo vodni tok določene širine in hitrosti. Posebne izvedbe protitočnih naprav so naprave za neskončno plavanje, ki ustvarijo širok laminaren vodni tok brez valov. Bazeni s temi napravami so lahko majhni dolžine cca. 5m vendar omogočajo neprekinjeno plavanje vseh stilov poljubno dolgo. V takšnem bazenu je postavljen tudi svetovni rekord v neprekinjenem plavanju. Kratki plavalni bazeni s protitokom omogočajo plavanje brez obratov.Namenjeni so športu in treningom ter rekreaciji.

Lahko se torej odločite, da opustite vožno v bližno telovadnico in rekreacijo opravite kar na domačem dvorišču. Prihranek časa je na dlani!

In zakaj govorimo o protitoku? Ker smo za vas pripravili posebno ponudbo. Vsi, ki boste naročili bazen do 30.7.2020 vam ponujami 50% popusta na PROTITOK. Zakaj? Ker si želimo, da vam naši bazeni prihranijo čas, denar in skrbi ter da vam predstavljajo samo zaslužene sporstitev, veselje in razbremenitev.

PROTITOK: -50% (do 30.7.2020)