Bazen Aqua Nova 53

Podjetje Ema bazeni v svoji široki ponudbi ponuja tudi inovativen bazen Aqua Nova 53. Bazen ima več možnih funkcij uporabe, tako notranjo kot zunanjo. Z manjšo dimenzijo se tako lahko prilagodi vsakemu okolju in je tako primeren za različne terene. Vgradni bazen je modre barve, ki poskrbi za lep in čisti videz same vode. Prav zaradi tega nam lahko notranji bazen, kot tudi zunanji bazen polepša okolico in jo s svojim videzom osveži. Z njim bomo poskrbeli, da bodo sanje postale resničnost.

Aqua Nova 53 kot notranji bazen

Bazen Aqua Nova 53 je lahko primeren kot hišni bazen, saj lahko zaradi svoje velikosti lepo sovpada v prostor namenjen bazenu. Dolžina tega modela bazena je 5.30 metra in širina 3.20 metra. Globina bazena je 1.50 metra. Hišni bazen modela Aqua Nova je kot notranji bazen primeren predvsem zaradi tega, ker ima stopnice zgolj v enem kotu. To je zelo pomembno, saj ima dolžino celotne druge polovice namenjeno plavanju. Tako se bomo lahko tudi v zimskih dneh rekreirali v bazenu in skrbeli za svoje zdravje. Kot hišni bazen bomo seveda potrebovali prezračevanje, saj bazen tvori veliko vlage, ki ni dobra za naše zdravje. Prav tako si lahko notranji bazen nadgradimo z ogrevanjem čez celo leto, ki bo skrbelo za enakomerno temperaturo vode tudi pozimi. Z primerno opremo, pa bomo na bazenu brezskrbno uživali celo leto.

Aqua Nova 53 kot zunanji bazen

Aqua Nova 53 je primeren tudi kot zunanji bazen. Odlično se prilega na manjše vrtove, terase in zelenice za hišo. Prav tako je odličen vrtni bazen za druženja ob vročih dnevih, zabave ob bazenih in plavanja. Odlično je, da lahko vgradni bazen na vrtu uporabljaš tako za zabave, kot tudi rekreacijo. Dolžina bazena, ki je 5.30 metrov poskrbi, da lahko nemoteno plavamo v obe smeri. Pet ozkih stopnic v kotu bazena, pa nas ob rekreaciji ne bo motilo in omejevalo.

Zaradi globine je bazen bolj primeren za sam plavalce in ni primeren za otroke, ki še ne znajo plavati. Površina stopnic je zelo majhna in tako ne omogoča dovolj velikega prostora za družine z neplavalci. Seveda pa je odlična alternativa za tiste, ki si želijo bazena za daljše obdobje in tako poskrbijo za družinske aktivnosti ob in v bazenu. Bazen lahko dodatno obdelamo in poskrbimo za izgled, ter domačnost. Zaradi tega se bo vrtni bazen dobro obnesel in poskrbel za prijetne popoldneve ob druženju z najdražjimi.

Dolžina Širina Globina Volumen Teža
5.30 m 3.20 m 1.50 m 20 m3 700 kg
Moja ponudba
Šifra: 1 Kategoriji: ,

Opis