Dezinfekcija s klorom

Pool Manager

Dezinfekcija s tekočim klorom

Naprednejši mikroprocesorski kontroler za avtomatsko uravnavanje bazenske vode. Z odvisnima dozirnima črpalkama za dezinfekcijo vode in uravnavanje pH vrednosti ter sondama za neodvisno analizo vode. Prednosti so: natančna meritev in regulacija parametrov vode, odvisno delovanje dezinfekcije od pH vrednosti, opozorilo za nivo kemikalij, membranske samoodzračne črpalke, velik pregleden display, proporcionalno delovanje omogoča zelo natančno dodajanje kemikalij, primerna za majhne in večje bazene… Priporoča se v kombinaciji z UV sterilizacijo. Ni pomembno ali ima voda 0 ali 30 stopinj in ne, če se kopa 1 ali 10 ljudi. V vsakem trenutku je kakovost vode optimalna.
Avtomatika vam omogoča natančno in konstantno točno merjenje in dodajanje kemikalij v bazen. Avtomatika deluje po principu stalne meritve obeh pH (0-14pH) in REDOX (0-1000mV) parametrov in avtomatskega doziranja s pomočjo elektromagnetnih proporcionalnih membranskih dozirnih črpalk.  Predstavlja višji nivo avtomatizacije bazena.

Moja ponudba
Šifra: 38 Kategoriji: ,

Opis

Pool Control

Dezinfekcija s tekočim klorom

Bazeski kontroler za avtomatsko uravnavanje bazenske vode. Z dozirnima črpalkama za dezinfekcijo vode in uravnavanje pH vrednosti ter sondama za analizo vode. Dezinfekcija s tekočim klorom. Priporoča se v kombinaciji z UV sterilizacijo.