Spletni nakup

DOPUST NA BAZENU!
UŽIVAJTE TUDI TO POLETJE!
Do bazena s spletnim nakupom!

Tudi letošnje poletne počitnice bodo užitek, sprostitev in lovljenje sončnih žarkov! Preživeli jih boste na bazenu. Kje? Doma! In mi vam bodo pri tem pomagali!

Kako?

Tako, da smo vam omogočili e-nakup! Ne potrebujete več časa za vožnjo do nas.  Organizacija časa vseh, ki bi želeli sodelovat pri nakupu, ni več potrebna. Ne boste izgubljali živcev na cesti.

Pokličite nas!  Omogočili smo video klice. Lahko nas je več hkrati! Pokazali vam bomo bazene na zalogi, opremo, strojnice, pokrivala.

Priporočili vam bomo bazen, ki vam bo odlično ujemal z vašimi željami. Opremili ga bomo z najboljšo tehnologijo in vrhunsko opremo. Pripravili vam bomo informativne ponudbe in vam svetovali, kaj potrebujete in česar ne.

Poslali vam bomo fotografije in video posnetke bazenov, opreme. Skupaj bomo pregledali ponudbo, na video klicu odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tako bo vaš nakup preprost in varen hkrati. Pa tudi hiter.

Kaj pa vaši otroci? Kaj bodo počeli celo poletje? Ja, zabavali in utrudili se bodo v bazenu!

Kaj je še pomembno? Samo teden časa potrebujete, saj naši bazeni ne terjajo dolgotrajne gradnje. V ponedeljek nas boste poklicali, v torek boste dobili načrte, v sredo boste pripravili jamo, v četrtek bo bazen zmontiran. V nedeljo se boste že kopali!

Tukaj je vido posnetek montaže bazena. Ta vam bo pokazal, da je vgradnja resnično hitra.

Poslali vam bomo načrte za izkop in pripravo jame! Pogovorili se bomo z gradbincem, tudi z njim bomo imeli video sestanek.

Imamo opremo, ki vam bo omogočila rekreacijo na domu. Tudi v telovadnico ali na fitnes vam ne bo treba. S protitočno napravo bo vaš bazen plavalni. Brez obratov in ne glede na njegovo velikost. Tok vam omogoča plavanje na mestu.  Izbrati morate samo še moč toka.

Compass Pools bazeni bodo letošnje poletne počitnice spremenilo v poletno zabavo. Dneve boste lahko preživljali z namakanjem, plavanjem in poležavanjem ob bazenu. Za večere pa prihranite masažne šobice in romatično podvodno svetlobo. Bazen je sprostitev, pobeg od vsakodnevnega stresa in skrb zase.

SI tudi ti želiš to poletje brezskrbno uživati? Potem pa hitro opravi video klic!