BAZENSKA pokrivala

Termalno bazensko pokrivaloTERMALNO POKRIVALO
Izbirate lahko med modro, srebrno ali zlato barvo. Pokrivalo pa je brez nanašanja posebnih sredstev za sončenje UV stabilno, le za ročni pogon je treba poskrbeti. Debelina pokrivala je 0,4mm, torej nekaj več kot nič, ponujamo pa vam dve opciji postavitev: fiksno ali na kolesih. Če smo na kaj pozabili odgovoriti, nam pošljite vprašanje, dokler je še toplo!

 

 

Bazenska roletaBAZENSKA ROLETA
Če vaš bazen stoji kje na Primorskem in znotraj hiše, je slednja rešitev več kot pravšnja, pa tudi sicer je bazenska roleta kompaktnejša rešitev od drugih. Na izbiro je nadvodna in podvodna izvedba. Slednja, skrita pred očmi, vam bo še posebej všeč, tako kot tudi opcija, da namesto ročnega izberete elektromotorni pogon.

 

Hidravlično bazensko pokrivaloHIDRAVLIČNO BAZENSKO POKRIVALO
Varnost. Udobje. Čistoča. Tri lastnosti, ki jih ženske iščejo pri svojih bodočih možeh (in možje pri pokrivalih za svoje bazene). Žene bodo navdušene, ker ima pokrivalo nizke tirnice in hidravlični pogon, ki omogoča hitro in preprosto odpiranje/zapiranje. Poleg tega boste imeli bazen 'pod ključem'. Ni kaj dodati, razen tega, da ga priporočamo na vseh tipih bazenov!

 

Zimska pregrinjalaZIMSKA PREGRINJALA
Še preden se ustrašimo nizkih temperatur in kupimo nov plašč, moramo pregrinjalo priskrbeti tudi bazenu, da bo zaščiten še pred odpadanjem jesenskega listja in umazanije. Veselje bo prisotno -če ne prej- takrat, ko boste videli, koliko čiščenja vam bo prihranilo. Priporočamo na bazenih, ki so čez leto pokriti s solarnim pregrinjalom ali roleto.


 

Bazenske streheBAZENSKE STREHE
Kratko in jedrnato: strehe so najučinkovitejše, najbolj racionalno in uporabno bazensko pokrivalo za naše podnebje!

Različne bazenske strehe
Tipske bazenske strehe - ugodno in kvalitetno!