Bazen Aqua Nova 77

Bazen Aqua Nova 77 je veliki brat Bazena Aqua Nova 53. Ti domači bazeni so odlični za vgradnjo vrtnega bazena kot tudi notranjega. Prav tako je ta bazen odlično narejen za športne aktivnosti in rekreacijo tudi pozimi. Vgradni bazen Aqua Nova 77 je super za družinska druženja, piknike in zabave ob bazenu ter mnogo drugega. Domači bazeni bodo zaradi uporabnosti in odličnega izgleda postali družabno okolje in prostor, kjer bomo z veseljem preživljali dni.

Bazen Aqua Nova 77 kot vrtni bazen in kot notranji bazen

Večji model Aqua je odličen vgradni bazen, ki bo naš vrt, teraso ali zelenico polepšal. Prav tako si lahko vrt okrog bazena prilagodimo samemu vzdušju in tako povežemo okolico v celoto. Seveda se ta bazen lahko vgradi tudi v zaprte prostore, vendar morajo biti prostori toliko večji. Bazen je dolg kar 7.75 metrov in širok 3.55 metrov. Globina bazena je 1.50 metrov. Bazen je v dolžino primeren za rekreacijo in tudi za mirno popoldansko čofotanje.

Gradnja bazena in kako to poteka

Gradnja bazena Aqua Nova 77 je nekoliko bolj zakomplicirana, saj sam bazen tehta 1200 kilogramov. Kljub temu, pa za kalupne bazene ne potrebujemo toliko predpriprav in nam jih uredijo mojstri sami. Podjetje Ema bazeni nam tako zraven bazena uredi tudi gradnjo bazena. Domači bazeni so prav zaradi podjetij kot je ta postali mnogo bolj dostopni in lažji za vgradnjo. Tako je vgradni bazen postal dostopen vsakemu posamezniku, ne samo višjemu plačilnemu razredu. Seveda pa gradnja bazena ni le bazen, temveč tudi okolica in oprema za vzdrževanje, da naš vrtni bazen ostane čist in lep tekom celega leta in skozi vse vremenske razmere.

Domači bazeni in njihova raba

Vgradni bazen Aqua Nova 77 je odličen za družine in ljudi, ki se radi zadržujejo zunaj hiše. Prav tako je primeren za ljudi, ki se radi rekreirajo v vodi. Vgradni bazen Aqua Nova 77 je narejen tako, da ima stopnice le na eni strani bazena. Zaradi tega nam je celotna druga polovica na razpolago za plavanje in rekreacijo. Če imamo bazen v hiši ali pa celo pokrit ter z gretjem, pa se lahko rekreiramo skozi celotno leto. Bazen je prav tako primeren za otroke in najstnike, ki imajo že osvojene osnove plavanja. Zaradi globine 1.5 metra pa le ta ni najbolj primeren za malčke brez nadzora staršev. Prav ta vrtni bazen lahko postane pravi raj vsake družine in skupine ljudi, ki uživajo v druženju.

Dolžina Širina Globina Volumen Teža
7.75 m 3.55 m 1.50 m 40 m3 1200 kg
Moja ponudba
Šifra: 10 Kategoriji: ,

Opis