Vgradni bazeni

Vgradni bazeni

Vgradni bazeni s hitro montažo in podaljšano življenjsko dobo

Vgradni bazeni so v ponudbi na voljo v različnih serijah. Katero boste izbrali, je povsem odvisno od vaših želja in potreb. Vsi montažni bazeni se ponašajo s skrbno oblikovano zasnovo. Del slednje so tudi varnostni rob ter stopnice in dno s protizdrsnim zaključenim slojem. Ti preprečujejo morebitne poškodbe ter zagotovijo brezskrbno kopanje.

Med najbolj prodajanimi je serija Fun, razlog za to pa je univerzalnost uporabe. Poliestrski bazeni Fun uporabnikom namreč ponujajo dovolj površine za zabavo in plavanje.

Ponudba vključuje tako vgradne bazene kot montažne bazene iz poliestra, ki nudijo različne načine uporabe. Vgradni bazeni so trajno nameščeni in se ponavadi povsem prilegajo okolici. Običajno jih vidimo on hišah ali vrtovih in omogočajo uživanje v zasebnosti lastnega doma.

Montažni bazeni so bolj prilagodljivi, saj se jih enostavno postavi in razstavi. Na voljo so v več oblikah, izbira katere je odvisna od prostorskih kapacitet. Montažni bazeni so odlična izbira za tiste, ki nimajo možnosti za trajno namestitev in si z namenom želijo prenosne rešitve.

Ne glede na to, za katero vrsto bazena se odločite, namen vsakega je osvežitev in sprostitev ob vročih dneh. Lahko se odločite za plavanje, igranje v vodi ali pa samo poležavanje ob robu bazena. Na voljo so tudi dodatne funkcije kot so masažne šobe, vodni slapovi ali avtomatski čistilni sistemi, ki celotno izkušnjo še izboljšajo.

Montažni vgradni bazeni izpolnijo željo vsakemu, ki si je kdaj želel svojega lastnega bazena. Hkrati ponujajo prilagodljive možnosti izbire ne glede na velikost prostora in proračun. Za vsako željo se najde rešitev. Vaš bazen bo zagotovo v družino zagotovo prinesel še več radosti in užitka.