Hišni bazeni vaših sanj

Uživajte v razvajanju pri vas doma

Kakšna je vaša sanjska hiša? Veliko ljudi si ob tem vprašanju v mislih izriše prelepo vilo z zunanjim bazenom, kakršne imajo v lasti zvezdniki svetovnega formata. Vendar pa lasten notranji ali zunanji bazen ni tako nedostopna ideja, kot se nam morda zdi. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali od ideje do izvedbe, tako da boste imenitne počitnice od sedaj naprej lahko preživljali kar doma - in pri tem ne boste niti malo prikrajšani.

 

Pri gradnji zunanjega hišnega bazena je smotrno upoštevati naslednje postavke:

  • podnebje,
  • primeren način gradnje,
  • ustrezna uporaba materialov,
  • skladanje z okolico,
  • varnost otrok in živali,
  • udobje,
  • potrebno vzdrževanje,
  • tekoče stroške,
  • višina investicije.

 

Če boste vašo izbiro prilagodili tem kriterijem, potem bo vaš hišni bazen ne samo privlačen na pogled, temveč tudi maksimalno funkcionalen.


Vrste hišnih bazenov

Vgradni zunanji bazenPoznamo več različnih vrst vgradnih bazenov, vsaka izmed njih pa se ponaša z določenimi prednostmi. Na voljo so vam zidani bazeni s stiropornimi zidaki in PVC folijo, karbonsko-keramični bazeni, poliestrski vgradni bazeni, polipropilenski bazeni in betonski hišni bazeni s keramiko. Poleg tega boste pri nas našli vso potrebno bazensko opremo, kot so vgradni hidravlični elementi, naprave za filtriranje bazenske vode, bazenske črpalke, luči, stenske masaže in ostale vodne atrakcije, spojne materiale in cevi, naprave za kemijsko pripravo vode v bazenu (dezinfekcija vode, reguliranje pH vrednosti vode, itd.), bazenske strehe za podaljšanje kopalne sezone in preprečevanje nabiranja umazanije ter vse ostalo, kar potrebujete za ureditev in vzdrževanje vašega hišnega bazena.

Vgradni bazeni iz ponudbe podjetja Ema bazeni se ponašajo z izjemno dolgo življenjsko dobo (obstojnost barve in premazov, garantirana vodotesnost) in ugodnimi cenami. Nekatere že sestavljene ponudbe si lahko ogledate na naši spletni strani. V kolikor pa si želite poseben hišni bazen, narejen posebej po vaših merah in željah, nas kontaktirajte in poslali vam bomo informativni izračun. Potrebujete tudi filter za vodo? Preverite široko ponudbo opreme za bazen na naši spletni strani!