Vodne atrakcije

OSVETLITEV BAZENA

Pričarajte si nočne užitke ob romantično osvetljenem bazenu. Vseeno ali s klasično belo svetlobo, barvnimi LED žarnicami, ki samodejno menjajo barvo ali z barvno optično točkovno osvetlitvijo v vodni zavesi.

Topel poletni večer bo čaroben.

Osvetlitev bazena

 

PROTITOČNA NAPRAVA

 

Rekreativnim plavalcem priporočamo odločitev za protitočno napravo. Omogoča nemoteno plavanje na mestu s tem, da je možno nastaviti moč toka ter vklop iz bazena.

Več o plavalnih bazenih s protitokom.

Protitočna naprava

Široka ponudba protitočnih plavalni naprav.

Za zahtevne kupce nudimo tudi individualne rešitve.

Protitočna naprava E-70 Protitočna naprava T-80 Protitočna naprava T-90
E-70 T-80 inox mono T-90 inox twin

 

 

BISERNA MASAŽA NA KLOPI

 

Masaža, ki blagodejno sprosti mišice po napornem plavanju ali pričara prijetno vzdušje za užitke v dvoje ob kozarčku penine.

Biserna masaža je atraktivna popestritev vašega bazena, ki jo vgradimo v sedalni del (klop) in je namenjena uporabi dveh oseb hkrati.

Ponujamo pa tudi individualne rešitve za več oseb.

Biserna masaža na klopi

 

STENSKE MASAŽE

 

Po napornem dnevu ali samo ob prijetnem druženje v bazenu vam priporočamo stensko masažo. Ob klepetu s prijatelji vam stenska masaža na prijeten način masira telo in sprosti napete mišice.

 

Hidromasaža s tremi šobami in stikalom v bazenu, vam nudi vodno-zračne užitke.

Stenske masaže

 

TALNI GEJZIR

 

Nepozaben je užitek, ko se po plavanju postavite nad gejzir. Moč vodnih mehurčkov vam telo prijetno poživi in počutili se boste kot da ste ravnokar prišli od maserja.

 

Gejzir je tudi lepa poživitev bazena ponoči ob soju reflektorjev.

Talni gejzir

 

SLAPOVI IN VODNE KASKADE

V naravi nam vedno pritegnejo pozornost vodne atrakcije. Slap ni samo dekorativni dodatek vašega novega objekta vendar služi tudi kot masažni pripomoček, saj vodni curek zelo blagodejno masira ramena in vrat ter tako odpravi posledice stresa in napetosti.

Vodni slapVodni slapVodna kaskada

FONTANE - VODNI EFEKT

Atraktivno gibanje na tisoče vodnih kapljic so poznali že naši predniki. Z njimi so poudarili lepoto svojih gradov, vrtov in mestnih trgov, kasneje pa pridih čarobnosti vdihnili tudi avlam in hotelom. Vodna simfonija v obliki fontane je postala skoraj nepogrešljiv dodatek bazenov in kopališč. Kapljice, v katere se poleti tako lepo ujamejo sončni žarki, lahko po vaši izbiri tvorijo posebne oblike in so lahko različnih barv. Kakšen stil vam je ljubši, čim bolj naravni ali bliže umetniškim delom? Našim strokovnjakom zaupajte svoje ideje in jim prepustite izvedbo, ki je milo rečeno zahtevno delo. A to naj vas nič ne skrbi, iz svojih misli le nikar ne izpustite slike, ki vas bo z igro vodnih curkov pomirjala ob vsakem pogledu nanje. 

FontanaFontane

Vodni efektiFontane