Brezplačen revolucionarni HWL skimer

vsisi

24 marca 2020

Ni komentarjev

Manj prostora in nižji stroški?

Seveda!
Ste si od nekdaj želeli prelivni bazen, pa nimate dovolj prostora? Nimate časa za dolgotrajno vgradnjo? So stroški izvedbe previsoki? Imamo rešitev za vas!
Compass Pools v zadnji letih veliko vlaga v razvoj. Naša zadnja inovacija bo izgled vašega bazena povsem približala prelivnemu. High Lever Skimmer- je skimer, ki omogoča najvišji vodostaj! Voda bo v vašem bazenu tako samo par centimetrov pod robom bazena, kar izgled bazena zelo približa prelivnemu.

Med tem ko prelivni bazen zaradi zahtevne dodatne opreme pri vgradnji terja veliko prostora in višje stroške, bazen z omenjenim novim skimerjem skupnega stroška ne poviša.  Pa tudi dodatnega prostora ne vzame. In kaj je še pomembno? Ne podaljša vgradnje!  HWL skimer pa tovarna v bazen vgradi že ob izdelavi in proces vgradnje ostane enak. Tudi obratovalni stroški bazena bodo ostali enaki, kot pri skimerskem bazenu. Poraba vode in energije ostaneta enaki.

Če želite bazen z najvišjim vodostajem, je zdaj najboljši trenutek za vas. Za promocijo zadnje inovacije bomo poskrbeli tako, da vam HWL skimer vgradimo BREZPLAČNO! Pohitite, promocijska akcija je časovno omejena. Brezplačen HWL skimer bomo vgradili vsem, ki boste to želeli in bazen naročili do 31.7.2020.

BREZPLAČEN INTEGRIRAN HWL skimer v modelih:

FUN 83 Nova Pearl
FUN 83 Nova STONE
FUN 74 Nova PEARL
FUN 74 Nova STONE
FUN 80 Nova STONE
FUN 80 Nova PEARL