Najcenejši bazen

V podjetju Ema vam ponujamo najcenejše bazene, ki jih lahko kupite v regiji. Zraven izjemno nizke cene, vas bo presenetila tudi trpežnost in kvaliteta bazenov, ki jih pri nas lahko kupite. Odločate se lahko med različnimi tipi bazenov – montažni bazeni, vgradni bazeni, notranji bazeni, zunanji bazeni. Zraven najcenejših bazenov lahko pri nas kupite tudi vso potrebno opremo za vzdrževanje vašega bazena.

Zraven najcenejših bazenov vam ponujamo tudi opremo za vzdrževanje domačega bazena

Vzdrževanje domačega bazena je razmeroma zahtevna naloga. Je že res, da ogromno nečistoč v bazenih zadržijo filtri, vendar moramo biti pozorni na nečistoče, ki so v vodi raztopljene (znoj, urin, kreme za sončenje, ličila…).

Stvari, na katere moramo biti pri vzdrževanju domačega bazena nujno pozorni so:

  • pH vrednost vode se mora gibati med 7,0 in 7,6ppm,
  • zadostna količina dezinfekcijskega sredstva v vodi, vrednost prostega klora naj se giblje med 0,6 in 1,0ppm,
  • preventivno je potrebno dodajati algicd, da preprečimo nastajanje alg.

V primeru, ko navedene vrednosti niso v začrtanih merah, voda v bazenu postane umazana. Največkrat to opazimo šele, ko se začne pojavljati kalna voda v bazenu. Prav zato je nujno potrebno dobro skrbeti za bistro in čisto vodo v bazenu. Iz bazena je nujno potrebno odstraniti umazanijo, ki se nabere na dnu bazena in v filtrih. Pri vzdrževanju domačih bazenov je potrebno biti pozoren tudi na odpadlo listje, insekte in delce zemlje, ki radi zaidejo na dno bazena. Vse omenjeno predstavlja odlično podlago za razvoj alg in nevarnih bakterij. Prav tako moramo zelo paziti, da voda v bazenu ne postane slana.

Še posebej velja biti na vzdrževanje bazena pozoren v primeru neviht. Po nevihti je pametno izvesti šok terapijo bazena z dezinfekcijskimi sredstvi, saj se po končanem deževju nemalokrat spremeni pH vrednost vode, kar ponovno omogoča nastanek bakterij in alg.

Ponujamo vam pripomočke za vzdrževanje domačega bazena po ugodni ceni

Pri nas lahko kupite pripomočke za vzdrževanje bazena po ugodni ceni. Izdelki so kvalitetni in trajni, svojo funkcijo pa opravljajo brezhibno.
Pokličite nas po telefonu ali pa nam povpraševanje pošljite po e-mail naslovu. Pozanimajte se o najcenejših bazenih, ki jih je na našem tržišču trenutno možno dobiti. Ponudbo najcenejših bazenov si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Lahko pa nas obiščete tudi v naši poslovalnici in se o kakovosti najcenejših bazenov prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo svetovala in vam tako pomagala pri odločitvi o nakupu idealnega bazena za vas in vaše bližnje.