Pokrivalo za bazen ohrani vodo neoporečno v vsakem vremenu

Solarno pokrivalo za bazen je dodatna naložba v vašo varnost in kakovostno vzdrževanje vašega bazena, zato te naložbe ne smete izpustiti. Ste se končno odločili za nakup bazena? Potem nikakor ne smete pozabiti na solarno pokrivalo za bazen, ki vam omogoča, da ohranjate vodo čisto ter primerno za plavanje skozi vse leto.

Dodatni razlogi so tudi varnost in estetika. Morate ga imeti, če želite zagotoviti, da ravni kemikalij v vašem bazenu ne bodo ves čas nihale zaradi izhlapevanja vode, kar vam bo povzročilo dodatne stroške in preglavice z vzdrževanjem. S pravimi vrstami pokrival za bazene ga lahko zaščitite tudi pred večjimi smetmi, kot so denimo veje, listi in plastične vrečke.

Ker je varnost vedno prioriteta, pa si ga je dobro omisliti tudi zato, da preprečite nevarnost utopitve. Dodaten plus je, da z naložbo v solarno pokrivalo povečate tudi energetsko učinkovitost vašega bazena.

Ker je tudi na Slovenskem vse bolj moderno imeti zaseben bazen na svojem zemljišču, ne tvegajte in ne špekulirajte. Omogočite sebi in svoji družini kakovostno pokrivalo za bazen in sanjsko preživljanje prostega časa ob vodi, na soncu in svežem zraku. Brez skrbi in ob zavedanju, da ste poskrbeli za vse.

folija-za-pokrivanje-bazena

Solarno pokrivalo za bazen je enostavno za namestitev

Solarno pokrivalo za bazen je ena izmed najbolj priljubljenih oblik zaščite. Gre za nekakšno mrežasto folijo za pokrivanje, ki je dovolj debela, da bazen ga ustrezno zaščiti, hkrati pa prepušča tudi dovolj toplote, da pomaga vzdrževati stabilno temperaturo vode. Lahko je nameščeno fiksno na stojala ali pritrjeno na rob bazena. Ob koncu uporabe bazena se ga samo razvije.

Solarna pokrivala za bazen ščitijo vaš bazen in preprečujejo, da bi otroci ali hišni ljubljenčki padli vanj. Raztezajo se čez celoten bazen ter tako ščitijo vodo pred odpadki, listjem, prahom, umazanijo in drugimi smetmi. Njihova namestitev je enostavna, obenem pa zaradi izolacije učinkovito zmanjšajo izgubo kemikalij iz vode.

Prednost je tudi enostavno shranjevanje, saj jih je enostavno zložiti in pospraviti, ko niso v uporabi. Solarno pokrivalo za bazen je idealno za tradicionalne bazene ali tiste bolj modernega dizajna in celo tiste nepravilnih ali edinstvenih oblik. To je zato, ker pokrivajo celotno površino za optimalno zaščito in učinkovitost.

zimsko pokrivalo za bazen

Dovolj zaščite nudi tudi folija za pokrivanje bazena

Tudi folija za pokrivanje bazena zagotavlja učinkovito zaščito in vodi do nižjih stroškov ogrevanja zaradi vzdrževanja temperature vode. Brez solarnega pokrivala za bazen lahko vaši računi za energijo izjemno narastejo, če poskušate ohraniti toploto bazena, ki pa jo najbolj znižuje izhlapevanje vode.

Na srečo vam bo pri tem pomagala folija za pokrivanje bazena. Če ga boste uporabljali redno in dosledno, vam bo pomagalo doseči do 70-odstotni prihranek pri stroških ogrevanja. To je gotovo odlična novica za vse, ki vas v teh negotovih časih skrbi naraščanje cen energije.

Streha Elegance je estetsko in varčno zimsko pokrivalo za bazen

Če iščete vizualno privlačno in obenem izjemno kakovostno zimsko pokrivalo za bazen, svetujemo bazensko streho Elegance. Zakaj jo izbrati ravno iz ponudbe Ema bazeni, enega najbolj uspešnih prodajalcev bazenov?

Kot dobro veste, je vzdrževanje čistega bazena največji izziv lastnikov povsod po svetu. Zunanji bazeni med uporabo vselej nabirajo tudi umazanijo, prah, alergene in ostanke. S kakovostnimi pokrivali pa ohranite bazen čist, ko ga ne uporabljate.

Streha Elegance zaščiti pred smetmi, listjem in umazanijo ter prihrani potrebo vzdrževanja, ki ga morate opraviti. To pomeni manj kemikalij za vodo, manj ur, porabljenih za ročno čiščenje bazena in podobno, kar vodi v prihranke.

bazensko pokrivalo

Bazensko pokrivalo je nuja za varno plavanje in zaščito bazena

Bazeni so res čudoviti dodatki za domove, saj so površine ob njih kot nalašč za branje, sproščanje ali uživanje v poletnih sončnih žarkih. Odlični so tudi za sprostitev po dolgem dnevu v pisarni ali šoli. Da bi čim dlje lahko uživali v vseh možnostih in prednostih domačih bazenov, jih je treba ves čas vzdrževati in ustrezno zaščititi.

Bazensko pokrivalo ali folija za pokrivanje bazena torej ni le ena od najnovejših modnih muh, ampak logična dopolnitev. Čestitamo vam, da ste se odločili za investicijo v svoje zdravje in dobro počutje, v prostor za šport, rekreacijo in sprostitev, kjer lahko preživljate čudovite trenutke s svojimi najbližjimi. Bazen je dolgoročna naložba za življenje več generacij. Dopolnite ga s pokrivali, ki jih odlikujejo:

  • Visoka stopnja energetske učinkovitosti, saj prispevajo k izolaciji in zaščiti bazena in vode
  • Visoka kakovost uporabljenih materialov
  • Visoka raven varnosti, ki jo zagotavljajo za vaše najbližje in vaše hišne ljubljenčke.

Ker ni vsaka zaščita enaka, je treba premišljeno nabaviti kakovostno in trajno pokrivalo. Zaupajte strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami in si oglejte ponudbo podjetja Ema bazeni na spletu. Med razpoložljivimi modeli bazenov in pokrival zanje so tako klasični kot moderni, različni načini vgradnje in raznolike oblike.